diumenge, 29 de març del 2009

DEL 3 AL 5 D'ABRIL: FIRA INTERNACIONAL DE TURISME TCV (FIRA VALÈNCIA)


El proper cap de setmana, del 3 al 5 d'abril, es celebra a Fira València una nova edició de la Fira Internacional de Turisme de la Comunitat Valenciana TCV. No perdes esta gran ocasió de programar les teues properes vacances i fins i tot, si no tens clar on anar a Pasqua, programa les millors escapades per la Comunitat Valenciana o per altres zones d'Espanya.

Enguany, el país convidat és Costa Rica, que tindrà un protagonisme especial. Les diputacions de València i Castelló patrocinen un gran circuit multiaventura amb el nom de "Valencia Experience" i a més a més, hi haurà un complet programa d'actuacions folklòriques, tallers d'artesania, tallers infantils, degustacions gastronòmiques. No et perdes esta gran cita del turisme a la Comunitat Valenciana.

Bocairent, presentarà també a la fira el millor de la seua oferta turística, a més d'altres pobles de la comarca com Albaida, Fontanars dels Alforins, Ontinyent i la pròpia Mancomunitat de la Vall d'Albaida, a més de la veïna població de Banyeres de Mariola, que presentarà a la fira la pròxima representació de La Llegenda de Sant Jordi.
Si vols anar a la fira, només tens que entrar a este enllaç i imprimir-te les entrades que necessites. A què esperes?:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada