dijous, 9 d’abril del 2009

LA DIPUTACIÓ OFERIRÀ 2.400 BEQUES EN AJUNTAMENTS, ESTE ESTIU, AMB EL PROGRAMA: "LA DIPU TE BECA"...


La Diputació de València va a posar en marxa un pla anomenat "La Dipu de beca", en mig d'un moment marcat clarament per la crisi econòmica. En concret, el President de la Diputació ha anunciat 2.400 beques en ajuntaments de la província de València, per a estudiants universitaris o de Formació Professional a través d'este programa.

Per a este projecte, els joves seleccionats, hauran de ser majors de 18 anys i realitzaran les pràctiques a ajuntaments de la província durant els mesos de juliol, agost i setembre i rebran 600 € mensuals. Este ambició programa, per a la gent jove, contempla la concessió d'una beca per cada 1.000 habitants en cadascun dels municipis valencians. Tot i això, els pobles amb menys de 1.000 habitants tindran garantitzada una beca, les de població inferior a 3.000 habitants tres i les de població entre 3.000 i 5.000 habitants comptaran amb cinc. Per la seua part, els municipis que superen els 50.000 veïns, dispossaran d'un màxim de 50 beques.

La iniciativa "La Dipu Te Beca" estarà subvencionada en un 80% per la Diputació de València i en un 20% pels ajuntaments.

La publicació de la convocatòria d'estes ajudes i l'adhessió dels ajuntaments a l'esmentat plà provincial es realizarà durant el mes de maig. En juny es procedirà a la selecció de becaris per part de les administracions locals.

Les pràctiques es podran realitzar en àrees tan diverses com: comerç, comunicació, electricitat, mecànica, geriatria, servicis socioculturals, activitats marítimo-peixqueres o esportives, arts gràfiques, etc.

Més informació en: www.dival.es


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada