dissabte, 23 de maig del 2009

NO HA POGUT SER: UN ANY MÉS ALÇA L'ALETA S'HA QUEDAT A LES PORTES DE LA FINAL


Un any més i ja en van...no sé quants, el nostre equip esportiu, Alça l'Aleta, que porta competint a les distintes modalitats locals des de 1988, s'ha quedat a les portes de la final de les 8 Hores de Bàsket del Patronato. Després d'haver guanyat 2 dels 3 primers partits, al partit al que s'ho jugavem tot, hem perdut novament contra El Pèndul (tota la vida: Els Gusanitos). Tot i la bona primera part, durant la segona part, tant l'encert en el tir de l'equip contrari, com algunes decisions més que dubtoses del duet arbrital, han propiciat que un any més ens quedem a les portes de la final.



Com que a nosaltres, en moral no ens guanya ni l'Alcoyano, estem ja preparant la propera edició d'estes 8 hores de bàsket...i a vore si l'any que ve hi ha una mica més de sort. Ara les properes competicions a les que en prendrem part són Futbet, Bàsket 3 i Futbol 7.



Als finalistes, l'enhorabona i desitjar una final amb molta esportivitat i on guanyen els millors...

3 comentaris:

  1. La veritat siga dita, dona gust jugar amb equips com vosaltres, sense problemes ni altercats, es una llastima que la gran base de alça l´aleta desaparega fent jugar al Ontinyentins sense descans!!!!

    El pendul "per a vosaltres gosanitos".

    ResponElimina
  2. I no és una llàstima que la base dels gusanitos haja desaparegut i huí els gusanitos tinguen jugadors de molts equips de Bocairent (com per exemple: Alça l'Aleta)?.
    Cada equip fitxa i/o es reforça com sap o com pot. Nosaltres es mantenim fidels a l'esperit d'equip, jugue qui jugue amb nosaltres...a més tú has jugat al nostre equip i ho saps.

    ResponElimina
  3. yo tambe dic, que si algun dia perc la por al jugar a baket, magradaria molt jugar un any amb vosaltres.
    Pero aixo eu dise a les vostres mans.

    ResponElimina