dimarts, 26 de maig del 2009

UN CARTELL DE VICENT RAMON, ANUNCIARÀ LA FIRA DE JULIOL DE VALÈNCIA D'ENGUANY


El passat dilluns 18 de maig, es va fallar el concurs de cartells anunciadors de la fira de Juliol de València, a la Galeria del Tossal, resultant guanyador el cartell presentat baix el lema "La Grupa" dissenyat pel bocairentí Vicent Ramon Pascual i Giner.
Cal destacar que és la tercera vegada que Vicent Ramon obté el Primer Premi a este concurs (les anteriors edicions van ser els anys 2006 i 2008).
El Primer premi està dotat amb 3.000 €. El Jurat, presidit pel Regidor de Festes i Cultura popular de l'Ajuntament de València, Félix Crespo i format per l'artista Ramón Miralles Boscá i els dissenyadors gràfics David Cercós Pallarés i Didac Ballester Serrano, actuant com a secretari Juan Vicente Castell Esteve.
Davant la qualitat dels treballs presentats el jurat va decidir atorgar per unanimitat una Menció d'Honor en la categoría general al cartell presentat baix el lema "Mare i Xiqueta" de Borja Bonaque Alandi.
Des d'este blog felicitem novament el nostre paisà i amic Vicent Ramón, per este nou èxit i li desitgem molts més èxits professionals. Enhorabona!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada