dimecres, 5 de setembre del 2007

MINI-DIARI D'UN RODAMONS..TERCER DIA

Bona vesprada, des de Budapest. Hui és el darrer dia a la capital d'Hongria...el temps no millora, hui ha plogut insistentment durant tot el dia i fa més fred que ahir: 12 graus....colegues, aci ja és hivern...a més es fa de nit cap a les set i mitja...El dia ha estat d'alló més bé: m'he alsat a les huit i mitja i després d'esmorsar tranquilament (bufette lliure a l'hotel), he anat amb el metro (que per cert hui m'he liat i he agafat linia en direccióo contraria...afortunadament me'n he adonat a la primera parada i he baixat...només un poc de retráas...peró com que estic de vacances, no tinc pressa i el mati el tenia lliure...tranquilitat. He anat a visitar la Sinagoga (la segon més gran del món, segons la guia), he fet un munt de fotos i he escoltat atentament les indicacions d'un guia que té poc futur en la professió... Després he pegat una bona volteta pel centre, fugint dels xarcos i amant-me del pas dels autobusos i camions...algun d'ells m'ha omplit d'aigua fins els ulls...pero no passa res...estic de vacances...Després he tornat a l'hotel on tenia reservat torn a l'Spa perqué em feren un massatge (m'he quedat nou...i per cert: vaja rubia hongaresa la massagista...un monument...) i després per rematar el matinet un bon dinaret per tancar l'estada a Budapest: m'he marcat un bon dinaret amb vinet, foi i alguna delicatessen més a un restaurant propet de l'hotel...que per cert,me s'oblidava: vaja festa-sopar singar (o el que és el mateix: gitana-hogaresas) ens vam marcar anit...ho vam passar pipa i després varem vore una panoráamica del Danubio Blau.-...brutal...de nit és: IMPRESIONANT...com ho és la ciutat de Budapest...sense cap dubte. Esta vesprada hem tingut visita de grup: primer el parlament (una meravella, una joia de l'arquitectura hongaresa) i després l'Ópera de Budapest: MERAVELLOSA...absolutament recomanable per als amants de l'ópera i per als amants de l'art.-..quina passada' ( ja voreu les fotos) ...Ara dins d'un ratet a sopar i hui prompte a dormir, demá a les 7 i mitja eixim cap a Praga, parant en Viena a dinar i a fer una rápida i breu visita...Pareix ser que demá no ens plourá..ja vorem...per cert, demá no tindreu entrega...no sé ni quan arribarem a Praga...despús demá vos seguisc comptant si trobe un altre ciber propet de l'hotel de Praga..Salutacions a tots...i molts ánims als que esteu currant...o siga a quasi que tots...Des de Budapest: bona nit.

7 comentaris:

  1. Hola Caracola! quina enveja més sana...ja estic desitjant vore eixe megareportatge fotogràfic.
    Abrigat i disfruta mil.
    Bsets grans,
    SARA

    ResponElimina
  2. Que envidia me das, yo estuve hace un par de años y leo todos los dias tu relato e imagino que estoy alli, la ruta es la misma que yo hice, fue una pasada, me encantó, disfrutalo, que lo pases bien.

    ResponElimina
  3. Ei, supose que agafaries paraigües i xubasquero, i que per suposat t'emportaries roba d'abric.
    Ja et vam dir que Budapest era impressionant, la veritat és que un die hem de tornar. Au que et vaja bé la resta del viatge.

    Carmina,Júlia i Josep Lluis

    ResponElimina
  4. Bona vesprada Xavi.
    Ja veig que estas aprofitan el viatge i estas veient molts monuments que de segur son impresionants, sols hi ha que vorer com ens ho contes.
    Be, et deixe. que et vaja bé.
    MARIANO I FAMILIA

    ResponElimina
  5. eL cabró, ie que llarg, em cansa llegir, ja pareixes algú de Gatzara alc comentaris!!

    Que vaja be, Fiera!

    ResponElimina
  6. Se'm va oblidar dir-te que Budapest (o era Bucarest?) és la ciutat del món on més pelis porno es roden a l'any, serà pel Danubi?
    M'imagine que els guies ja t'hauran desmuntat el mite de Sisi Emperadriu, la tia era una "pendona" de "aquí te espero"!
    Quan arribes a Praga puc donar-te la direcció d'un "garito" situat en un carreronet despoblat on has de pujar unes escales empinades i fosques, després d'haver sigut prèviament "catxejat" per un "armari empotrat" de 200 Kg. de pes ...

    ResponElimina