dilluns, 24 de desembre del 2007

BOCAIRENT, PROTAGONISTA A LA LLUM DE LES IMATGES




El poble de Bocairent i en concret el seu patrimoni històric-artístic (conservat i mostrat al Museu Parroquial de Bocairent), està sent protagonista a l'Exposició de La Llum de les Imatges "Lux Mundi" que està mostrant-se a Xàtiva des del passat mes d'abril i que tots aquells que no hageu visitat, podreu visitar encara durant tot el mes de gener de 2008. Del patrimoni de Bocairent, es pot veure a l'Església de La Seu: el Guió de Sant Blai, el Retaule de Joan de Joanes i els seus deixebles, "La última cena" del Mestre de Borbotó, la Creu Processonal i el Calze i la Patena de St. Joan de Ribera.
Una magnífica exposició que ha servit per situar la ciutat de Xàtiva com una ciutat de referència pel seu patrimoni, tant a la Comunitat Valenciana com fora d'ella i per apropar tots els seus visitants a una xicoteta però important mostra, de l'art i el patrimoni que poden contamplar al nostre poble, del qual ens sentim orgullosos els bocairentins i bocairentines.

1 comentari:

  1. No fa molt, vaig anar al Lux Mundi de Xàtiva amb els meus companys de classe de Tasoc(Tècnic en Animació Sociocultural). La veritat és que és una vertadera passada, i de segur que si aneu us agradarà. Em vaig emocionar tant al vore el pregó del nostre patró Sant Blai, que he de reconèixer que em van caure unes llagrimetes, ja que és un vertader orgull que aquesta peça tan bonica que tenim els bocairentins, estiga a una exposició de tant de valor com aquesta. Vos recomane que visiteu l'exposició i que si podeu ho feu amb un guia, ja que us ho explicarà molt bé. Gràcies a la meua profe d'Ac i de Dc, Amparo, per dur-me a l'exposició.

    ResponElimina