dimecres, 7 de maig del 2008

ELS CAFRES ARA CONTRA LA PENYA TAURINA


Els mateixos que estan desfent tot allò que troben pel poble, o qui sap si uns altres, l'han pres ara amb la Penya Taurina Hermanos Esplá. A la foto podeu vore del que són capaços estos autèntics "terroristes urbans" que han intentat fer malbé les dependències d'esta associació de Bocairent. Van fer mal la porta del carrer i van trencar les manisetes amb el nom de l'entitat.

Es pot saber de què van?. Es pot ser taurí o anti-taurí, però respectant sempre "les normes del joc", vivim en democràcia, no en anarquia.

1 comentari:

  1. Doncs si la veritat que hi ha un grup d'energumens solts pel poble, que no sols destrossen la Penya Taurina, sino com has apuntat en l'anterior post, estan fent botelló pel barri Vell i comencen a trencar tot allò que troben (com els fanalets de la ruta màgica), també fan pintades neo-nazis arreu de l'estació... I les autoritats competents no fan res...

    Per cert, un apunt, anarquia no és sinònim de fer el que et done la gana... Anarquia és més que això eh! Es que no m'agrada que s'associe anarquia en violència, perquè són coses diferent. Nose si m'explique. Aquesta és violència i punt! Que rallà, tu m'has entes no?

    ResponElimina