divendres, 22 d’agost del 2008

MARIANO COMPLEIX 47 ANYS...FELICITATS


L'amic Mariano Ferre Silvestre, complia el dia 20 d'agost, última nit de dansetes, el seu 47 aniversari. Moltes felicitats al nostre amic i membre de Festasa i a un dels bloggers més actius de Bocairent, que té en el seu un dels blocs més visitats a diari pels bocairentins. Moltes felicitats, encara que amb retràs i que ho celebre amb molta alegria junt la seua família.


P.D. Ja volguera jo i molts més, quan estar tan jove i ser tan actiu com tú Mariano. Continua amb la teua tasca, nosaltres sí que t'ho agraïm.

3 comentaris:

  1. Gràcies Xavi per la teua felicitació i eixes paraules tan boniques que m'has dedicat. El mantenir-me així de jove com dius, es deu a estar sempre rodejat de gent jove com vosaltres, i que per el que es veu, s'apega (en tot menys en les cannes del monyo). Gràcies de nou.

    ResponElimina
  2. Els membres de FESTASA volem enviar-te una forta abraçada, i dir-te que és un orgull compartir amb tu les llargues estones que pasem junts.

    Continua així , moltes felicitats.

    ResponElimina
  3. Desde la familia Llorca al completo te deseamos mucha felicidad en tu cumpleños, pero ponte las pilas que hay trabajo a apartir del día 1.
    Un afectuoso saludo

    ResponElimina