diumenge, 24 d’agost del 2008

LUCÍA PÉREZ GUANYA LA CARRERA DE LA DONA (BOCAIRENT)


Este matí s'ha celebrat a Bocairent la 1ª Carrera de la Dona, amb la participació de 56 dones de totes les edats. El recorregut ha segut urbà amb un traçat aproximat de 3 km. , i per l'organització de la cursa, s'ha comptat amb la col.laboració de: Creu Roja de Banyeres de Mariola, Protecció Civil de Bocairent, Policia Local de Bocairent, Club Ciclista Bocairent, Club d'Atletisme Vila de Bocairent. La prova ha estat organitzada per la Junta de Majorals de Sant Agustí, amb la col.laboració de l'Ajuntament de Bocairent. Bancaixa ha col.laborat amb les samarretes per a les participants.
Lucía Pérez ha estat la guanyadora de la prova, que ha rebut el trofeu de mans del Sr. Alcalde de Bocairent. El Sr. Regidor d'esports ha entregat el trofeu a la segona classificada: Irene Perigüell i el President de la Junta de Majorals ha entregat el trofeu a la tercera classificada: Mª José Tormo.
Després de l'entrega de trofeus, amb la col.laboració d'Ester Balsalobre, s'ha realitzat una mini-marathó d'aeròbic, amb la participació de les inscrites a la prova.
Cal destacar per últim que les participants han pagat una inscripció de 5€, import destinat íntegrament a l'Associació AFAB, per al Centre de Dia de Malalts d'Alzheimer i d'altres enfermetats degeneratives.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada