diumenge, 19 d’octubre del 2008

ELS XIQUETS FESTERS DEMANEN PAS...


La desfilada infantil celebrada este matí amb motiu de la III Mostra d'Artesania i Tradicions de Bocairent, organitzada per l'Associació de Festes de Moros i Cristians, amb la participació de les nou filaes (una esquadra de xiquetes i una de xiquets), amb la col.laboració de l'Associació Unió Musical Bocairent, ha sigut per segon any consecutiu tot un èxit i posa de manifest una vegada més el paper que han de jugar els xiquets i xiquetes a les nostres festes. Esta desfilada que a nivell popular ja es coneix com "La Publicació Infantil", posa sobre la taula una vegada més la necessitat d'incorporar a l'acte de la Publicació les esquadres de xiquets. Si hi participen a tots els actes de les nostres festes...per què hi poden participar també a la Publicació?. Amb dos anys consecutius, han demostrat ja sobradament que desfilen molt bé, que es prenen molt en serio estes desfilades i que pot ser una incorporació interessant per a l'acte de la Publicació. El debat, si existeix, queda obert novament.

La meua opinió està clara: xiquets i xiquetes a La Publicació ja!.


Enhorabona als organitzadors de la desfilada, a les xiquetes i xiquets que han desfilat i als músics de l'A.Unió Musical Bocairent, per la magnífica desfilada d'este matí.

2 comentaris:

  1. Als xiquets ja que ensenyar-los, per al dia de demà.
    Alguns majors també tenim molt qu'apendre a desfilar. Així que el xiquets crec que podrín exir a la Publicació, pero el majors també han de assajar com ho fan els xiquets.

    ResponElimina
  2. crec que pots publicar i enviar a Mariano Bocairent el resultat de l'elecció de la fallera major del 2009. Ha segut:
    "ORTEGA I GASSET"
    l'enhorabona i molte gràcies per col.laborar ..........

    ResponElimina