dimarts, 21 d’octubre del 2008

"MALALTS DE FESTA" GUANYA EL CONCURS DE SAINETS FESTERS 2008


El sainet fester en cinc actes i un epíleg titolat "Malalts de Festa", obra de Vicent Ferre i Vañó i Xavi Pascual i Soler, ha guanyat el premi al VII Concurs de Sainets de Temàtica Festera convocat per l'Associació de Festes de Moros i Cristians a Sant Blai. El jurat va decidir anit entre les dues obres presentades i finalment es va decantar per l'obra "Malalts de Festa".

Després de l'èxit de les tres obres dels mateixos autors premiades durant els darrers anys: UNES FESTES DE MUERTE, EN L'AMOR I EN LA FESTA, LA FESTA "NOSTRA"; ara arriba el moment de MALALTS DE FESTA...

23 comentaris:

  1. MCC estarà orgullós de vosaltres! Sou els seus millors deixebles!
    ENHORABONA!

    ResponElimina
  2. Oficialment encara no ens han comunicat res (als autors) des de la Junta de Festes. Oblit?. Infravaloració d'este concurs?.

    ResponElimina
  3. I com es que l'altre autor si que ho sap?, i fica açí la noticia...
    Que fort...

    ResponElimina
  4. Enorabona,de segur que tindra tan de exit com els altres

    ResponElimina
  5. Una pregunta per a Sith13: Qui es MCC?

    ResponElimina
  6. Que poca cultura sainetera, que qui es MCC? Pocs sainets he vist...

    ResponElimina
  7. Dos dels més grans artistes des de ortega y gasset.

    ResponElimina
  8. Enhorabona!! M'alegre molt que el treball realitzat haja tingut la seua recompensa. Ara a representar-lo!

    ResponElimina
  9. L'altre autor del sainet sap quí ha guanyat el concurs, perquè tot i que no ha hagut comunicació escrita, sí que hi ha hagut comunicació telefònica per part de la Junta de Festes. Només saber-ho,li ho vaig comunicar jo a l'altre autor.
    No hi ha més història que eixa.

    ResponElimina
  10. En algun lloc posa que una comunicació oficial a de ser escrita?, crec jo que no, per tant, pot ser telefonica...L'altre autor s'ha columpiat en el seu comentari...

    ResponElimina
  11. MCC és moro marino, no?? Quí ha de ser si no?

    ResponElimina
  12. els van presentar molts sainets al concurs?
    crec que este premi fa pudor

    ResponElimina
  13. El meu missatge anterior anava unica i exclusivament destinat al meu amic i co-autor de l'obra, Xavi Pascual. Ell sap molt be el contexte i to ironic amb el que va ser enviat, per lo que no ha de dur-se a malentesos ni polemitzar. Vullc confirmar i ratificar el que Xavi diu al seu missatge del dia 22 d'octubre i agrair en nom meu i de Xavi les felicitacions que estem recibint a través d'este blog. Esperem que vos agrade l'obra que (segons tinc entes) s'interpretarà el dia 4 de gener.

    ResponElimina
  14. M´alegre molt per vosaltres, la més sincera enhorabona.
    Wallace

    ResponElimina
  15. Respecte a l'última pregunta:

    Es van presentar dues obres, la nostra i una altra. El jurat va decidir que la nostra era la que més els agradava.

    ResponElimina
  16. El que més m'agrada, és que els dos co autors pertanyen a la Junta de Festes.
    I el que s'hagin presentat dues obres a aquest concurs crida poderosament l'atenció. Siguem sincers, i que us designin a dit, per a les pròximes edicions

    ResponElimina
  17. Si tan listo eres, presentat tu a la próxima edició que segur que guanyes. Per a la teua informació, com en tots els concursos, els noms dels participants son anonims fins que el jurat dictamina el guanyador. Es just aleshores, quant es coneixen els noms dels participants.
    Enhorabona als guanyadors. Sou els millors ¡¡¡¡
    Si no forà per gent com vosaltres posiblement este concurs desapareixería.

    ResponElimina
  18. És curiós que l'amic que porta ja diversos comentaris a esta notícia criticant els autors i desprestijant el concurs no s'atrevisca ni a posar el nom...potser un d'eixos que és incapaç de fer res...només que pelar al personal. Per a la teua informació t'he de dir que Vicent Ferre no és membre de la Junta de Festes i que jo, Xavi Pascual només sóc el Cronista, no tinc vot a la Junta de Festes...el millor seria que abans de parlar, t'informares una mica..i a vore si a l'any que ve et presentes tú...Així hi haurà 3 participants i estarà més disputat..de segur que si escrius el millor sainet, guanyes.
    I t'agrairia que si poses comentaris, al menys els signares...

    ResponElimina
  19. Per qué no es publiquen els sainets a la plana web de la Associació? Aixina podriem gaudir tots del vostre talent, ja que no tots podem anar al Sainete.

    Enhorabona.

    ResponElimina