dissabte, 30 d’agost del 2008

DE L'1 AL 6 DE SETEMBRE, VACANCES A FLORÈNCIA


Enguany, tot i que no anava a fer cap viatge de vacances d'estiu, finalment he decidit fer un viatge curt, de l'1 al 6 de setembre, a Itàlia, centrant-me a les ciutats de Pisa, Florència i Siena, tot i que principalment a Florència, on dormiré 4 de les cinc nits del viatge. He reservat el vol i els hotels, la resta del viatge, poc a poc aniré programant-lo durant el transcurs dels dies. A la meua tornada a Bocairent, poc a poc aniré desgranant el que m'ha aportat este viatge i les experiències viscudes, per si li poden ser d'utilitat a algú que no conega encara esta zona d'Itàlia.

Espere que tot vaja bé, que tinga un bon viatge, que l'oratge acompanye en tot moment i sobretot, que descanse molt i que carregue les piles...la primera part de 2008 ha segut molt intensa de treball en tots els sentits...i a partir del 8 de setembre, mamprendré de nou el ritme habitual de treball, aficcions, etc...El repte per al nou curs: aprendre anglés.

Als que començeu dilluns que ve a treballar, que tingueu molt bona setmana. Als que encara esteu de vacances: gaudiu-les molt...i als que encara no les heu tingut: ja queda menys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada