diumenge, 24 d’agost del 2008

LA CARROSSA D'ANDRÉS VAÑÓ ASENSIO, 1ER. PREMI AL CONCURS DE CARROSSES CAVALCADA DE BOCAIRENT


La Carrossa presentada per Andrés Vañó Asensio, va obtinbre el primer premi al Concurs de Carrosses Cavalcada de Sant Agustí, que es va celebrar per primer any enguany abans de l'inici de la Cavalcada, divendres 22 d'agost. El jurat format per tres majorals de Sant Agustí i pel Regidor de Festes de l'Ajuntament de Bocairent, va tindre que triar la millor carrossa d'entre 11 participants. La carrossa guanyadora va lluir durant la cavalcada l'estandart que l'acreditava com a guanyadora del concurs i va desfilar en lloc de privilegi, a més d'entrar a la Plaça de l'Ajuntament, juntament amb la carrossa de les Caps de Dansa. Els guanyadors van obtindre a més a més un premi en metàlic de 200 €. Durant la Cavalcada hi van participar a més a més, set carrosses més fora de concurs, 6 carruatges, 2 cavalls de monta, dos grups de dolçaines i tabaleters (l'Aljub) i l'A.Unió Musical Bocairent, a més dels Cabolos i els xirimiters i tabaleters de Sant Agustí, per uns carrers com de costum plens de gom a gom.

2 comentaris:

  1. Enhorabona a tots els que vareu fer posible aquesta cavalcada,va se molt bonica, encara que la figura de la clavariessa i la seua cort fan molt de "bulto", pero aixi i tot va estar molt be.

    ResponElimina
  2. La cacalcada va estar mol bé, com sempre hi havia moltissima gent, tant del poble com de fora. I la organització un 10. Enhorabona a tots!

    ResponElimina