diumenge, 24 d’agost del 2008

ESPANYA: 18 MEDALLES A LES OLIMPIADES


Espanya ha aconseguit 18 medalles a les Olimpiades de Pekin. Els esports d'equip han estat els que més medalles han aportat al medaller espanol, a més de la vela, el judo, el tennis amb un espectacular Rafa Nadal que s'ha situat ja com a nº 1 del món, la natació sincronitzada i ciclisme, on una vegada més s'ha demostrat que a Espanya estan els millors ciclistes del món, diguen el que diguen i tot i els intents repetits de molts d'implicar en els casos de dòping el ciclisme espanyol en general...etc...

L'esport que ha estat el gran derrotat per a la delegació espanyola a estes olimpiades ha sigut l'Atletisme, on Espanya torna de buït. A escepció de l'Atletisme, més o menys, s'han complit les previsions i Espanya ha tingut un paper que ha estat més destacat els darrers dies de competició que durant la primera setmana.

A tots els esportistes espanyols que han obtingut alguna medalla, l'enhorabona, a la resta, molt d'ànim i a la pròxima: Londres 2012.


La meua enhorabona més especial a l'equip de bàsket masculí, per totes les olimpiades i sobretot per la magnífica final que ha disputat contra l'equip imparable dels EEUU.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada