dilluns, 1 de setembre del 2008

DIARI D'UN RODAMONS-2008: PISA

Bona nit des de Pisa, on he arribat esta vesprada a les 19.30 (amb 20 minuts d'antelacio) en el que ha estat el meu primer vol en una companyia de baix cost: Ryanair. La veritat és que el vol ha sigut perfecte i l'atencio del personal de la companyia també. Des de l'aeroport, he agafat el tren fins el centre de Pisa: no res, cinc minuts de tren i de seguida al centre de la ciutat. Un taxi m'ha portat fins l'hotel: a mig minut de la Plaça del Duomo, una autèntica meravella, on sobremanera destaquen 2 monuments, la Torre inclinada de Pisa i el Baptisteri (impresionant). He tingut la coincidència agradable de tenir una gelateria artesana al costat mateix de l'hotel, per la qual cosa m'he permés prendre un gelat de xocolata abans de sopar, mentre donava un passeig per esta plaça. Aci fa calor com al poble, però es respira molta tranquilitat i pau al mig de la plaça. Els venedors ambulants de souvenirs (indis i pakistanis) estan pendents que d'un moment a d'altre aparega per la plaça la Policia i tinguen que plegar vel.les tot de pressa... Ha sigut un primer contacte amb la veina Itàlia molt interessant i que em dona il.lusió per tot el que ve a partir de demà... Com diuen els italians: bona sera...i com diem al meu poble: bona nit.

P.D. ...Espere que algun dia del viatge tinga una altra ocasió per anar comptant-vos més detalls sobre esta zona tant interessant d'Itàlia...Per cert, que el sopar no ha estat gens malament...acompanyat de vinet blanc de la terra...

1 comentari:

  1. disfruta i pasa-ho be,ja m´agradaria estar alli,diuen que es un lloc molt bonic amb interesants monuments,que el disfrutes.

    ResponElimina